Home » De salon
Trimsalon Anoebis is hèt adres voor de complete vachtverzorging van uw hond of kat. Langharig, kortharig, rashond of bastaardje elk hondje of kat is welkom in mijn trimsalon. Uw huisdier wordt deskundig behandeld door een gediplomeerde trimster. Om uw hond of kat zo goed mogelijk te behandelen worden er regelmatig beurzen, vakdagen, cursussen en workshops bezocht.

Ik werk met moderne apparatuur die het werk voor mens en hond verlichten. Zo werk ik met de Clippervac waardoor de lucht veel schoner blijft doordat de los dwarrelende haartjes en stof meteen worden opgezogen. Dit is prettig voor zowel de hond als de trimster.

Door te werken met een “Power Bath” systeem, de badpomp, krijgt de hond een hydromassage en wordt hij echt vanaf de huid gereinigd. De hond wordt veel schoner dan wanneer je hem met de hand zou wassen en is veel minder belastend voor de hond en trimster.

Ik ben aangesloten bij de ABHB , de Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf. De ABHB is de Nederlandse vakvereniging van gediplomeerde hondentrimmers.